Tietoa meistä

NATURATIV- KAUNEUTTA LUONNOSTA

Kosmetiikkamme on valmistettu NaTrue-sertifikaatin standardin mukaisesti. Kiinnitämme huomion myös  pakkaukseen – käytämme mahdollisimman vähän ja ainoastaan kierrätettäviä pakkausmateriaaleja.

Naturativin tuotteita on miellyttävä käyttää – sekä iholle että hiuksille. Ne imeytyvät täydellisesti, viettelevät sensuelleilla tuoksuilla miellyttävällä ulkonäöllä.

Tuotteiden ainesosat ovat kylmäpuristettuja öljyjä, voiteita, kukkaisvesiä, sokeria, kasvi- ja mehiläisvahoja, kasviperäisiä alkoholeja ja biologisesti aktiivisia kasviuutteita. Käytämme ainoastaan ekosertifioituja ja kansainvälisesti tunnettuja aineita. Kylmäpuristetut öljyt säilyttävät käsittelyssä kaikki olennaiset ainesosat. Sertifioidut aineet antavat vakuuden siitä, että tuotannossa noudatetaan ympäristöystävällisiä prosesseja.

NATURATIV on perustettu 2008. Päämäärä oli selvä alusta alkaen tarjota markkinoiden parasta  eko-kosmetiikkaa ILMAN KOMPROMISSEJA: ei parabeeneja, polyetyleenglykolia (PEG), keinotekoisia hajusteita, petroli-johdannaisia eikä mitään muitakaan luonnonkosmetiikan piiriin soveltumattomia aineita.

Asiakkaamme ja kauneusalan ammattilaiset jakavat ilomme ja tyytyväisyytemme. NATURATIV on saanut useita alan palkintoja.

Naturativin perustajista
Magda Hajduk
Yrittäjä. Työskennellyt v. 2003 lähtien kosmetiikkateollisuudessa. Aromedan – luonnonkosmetiikan valmistajan- perustaja ja hallituksen puheenjohtaja. Rakkaudesta luonnonkosmetiikkaan!
9-magda-2Magda Hajduk

www.naturativ.fi

Ota yhteyttä Merja Heponiemi 040-705 7948 tai merja.heponiemi@adesso.fi

 

OTA YHTEYTTÄ